Sanat

2017 Survivor Yarışmacıları Kimlerdir? Survivor Gönüllüler ve Ünlüler Takımı

2017 Survivor Yarışmacıları Kimlerdir? Survivor Gönüllüler ve Ünlüler Takımı

TV 8’in sevilen yarışma programı Survivor’ın 2017 kadrosu belli oldu. Survivor’ın bu sezon yayınlanacak yarışmasında gönüllüler takımı ve ünlüler takımının tam listesini bu yazımızda sizler için hazırladık. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, daha önce Panorama programına katılmış ve “Yine bir All Star olacak mı” sorusuna, 2017 Survivor için büyük sürprizler olacağı yönünde bir cevap vermişti.

2017 Survivor Gönüllüler Takımı

Volkan Çetinkaya

Volkan Çetinkaya: Beden eğitimi öğretmenliği yapan Çetinkaya, aynı zamanda TSK’nın Ordu Milli takımında da sporculuk yapmaktadır. Eski bir TSK çalışanı olan Volkan Çetinkaya, atletizm ve yüzme antrenörlüğü de yapıyor.

İlginizi çekebilir: Volkan Çetinkaya Kimdir?

Anıl Karakurt: Sivil havacılık alanında kargo taşıma uzmanı olarak çalışan Anıl Karakurt, işi gereği Asya’dan Afrika’ya dünyanın birçok bölgesinde görev aldı. Aslen Ordulu olan Anıl Karakurt, uçak seferleri dışında kalan vakitlerini İstanbul’da geçiriyor. Mutlu bir evliliğe sahip olan yarışmacının hobileri arasında yüzme, koşu, gezi ve dağcılık gibi doğa sporları bulunuyor. Sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflarda adrenalin ve doğa tutkusu ön plana çıkıyor. Anıl Karakurt Kimdir?

Gökhan Gözükan

Gökhan Gözükan: Vücut geliştirme ve boks ile yakından ilgilenen Gözükan, 34 yaşında, 1.92 boyunda ve 86 kilo ağırlığındadır.

Elif Şadoğlu

Elif Şadoğlu: 1992 doğumlu olan yarışmacı, Fitness eğitmeni olarak çalışıyor. Şadoğlu, 2014 yılında Avrupa Vücut Geliştirme fitness birincisi olmuştur.

Ogeday Girişken

Ogeday Girişken: Ülkemizi kürek milli takımında temsil eden Ogeday Girişken, Fenerbahçe kürek takımının sporcusudur. Dünya gençler kürek şampiyonasında birinciliği vardır.

Denisa

Denisa: 19 yaşında olan Denisa’nın tam adı Deniz Gültekin’dir ve İzmir’de yaşamaktadır.

Fulya Şahin

Fulya Şahin: Trakya Üniversitesi mezunu olan Fulya Şahin, 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Yarışmayla ilgili yaptığı açıklamada; “Ben Fulya, buraya adımı kazımaya geldim” diyerek çok iddialı olduğunu gösterdi.

İlginizi çekebilir: Fulya Şahin Kimdir?

Eser West Survivor 2017

Eser West: 1990 doğumlu olan Eser West, sempatik tavırlarıyla ve aksanıyla dikkat çekiyor. Daha önce Kanal D’de yayımlanan bir evlilik programına da katılan West’in esas mesleği öğretmenliktir. Hande Yener’in klibinde de oynayan yarışmacı, La Guardia Community College Üniversitesi mezunudur.

Burçak Tuncer

Burçak Tuncer: 6 Nisan 1992 tarihinde İzmir’in Karşıyaka ilçesinde doğmuştur. İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık mezunudur. Resim dalında ödülleri bulunan yarışmacı, birçok sanat dalıyla ilgilenmektedir. Burçak Tuncer’in Çeşme ilçesinde kişisel resim sergisi de vardır.

İlginizi çekebilir: Burçak Tuncer Kimdir?

Tuğçe Melis Demir

Tuğçe Melis Demir: 1994 İzmir doğumlu olan Tuğçe, Güzel Sanatlar Fakültesi (Dokuz Eylül) bölümünden mezun olmuştur. Sporla yakından ilgilenen yarışmacı, aynı zamanda milli takımın buz hokeyi oyuncusudur.

2017 Survivor Ünlüler Takımı

Pınar Saka

Pınar Saka: 5 Kasım 1985 tarihinde doğmuştur. Atletizm 100, 200 ve 400 metre koşularında yarışmaktadır. 2005 Akdeniz Oyunları’nda 4x400 metre kategorisinde takım olarak bronz madalyanın sahibi olmuşlardır.

Fatih Hürkan: Survivor kadrosuna katılmaya hak kazanan Fatih Hürkan, 12 Eylül 1972 yılında dünyaya geldi. Aslen Samsunlu olan yarışmacı, yaşamına İstanbul’da devam ediyor. Fatih Hürkan, üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) aldı, bölümü ise makine mühendisliğiydi. Fatih Hürkan Kimdir?

Sabriye Şengül

Sabriye Şengül: 1988 doğumlu olan yarışmacı kick boks yapmaktadır. Hentbol oynayarak spora başlamış ve daha sonra boks ile ilgilenmiştir. Hem Türkiye’de hem de yurtdışında şampiyonlukları mevcut.

Sema Apak Survivor

Sema Apak: 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa’da doğmuştur. Atletizmle ilgilenen Apak, 1.69 boyunda ve 54 kg ağırlığındadır. Olimpiyat oyunları çekiç atma kategorisinde bronz madalya sahibi olan Eşref Apak’ın eşidir.

İlginizi çekebilir: Sema Apak Kimdir?

Şahika Ercümen

Şahika Ercümen: 1985 Çanakkale doğumlu olan Ercümen, sualtı hokeyi oyuncusu ve serbest dalışçıdır. Serbest dalış Türkiye rekorunu elinde bulunduran yarışmacı, Başkent Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Değişken ağırlıklı paletli kategorisinde 110, paletsiz kategorisinde de 93 metre derinliğe dalan Ercümen, bu kategorilerde rekor kırmıştır.

Furkan Kızılay Survivor

Furkan Kızılay: Çocuklar Duymasın adlı diziden tanıdığımız Furkan Kızılay, 30 Kasım 1990’da doğmuştur. Oyunculuk dışında müzikle de ilgilenmektedir ve 2009’da Aşksın Sen adlı albümünü çıkarmıştır. Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri üzerine eğitimi devam etmektedir.

Serhat Akın Survivor

Serhat Akın: 1981 doğumlu olan Akın, eski milli futbolcudur. Fenerbahçe’de oynadığı yıllarda kendisine “Kadıköy Boğası” lakabı takılmıştır. 125 kez Fenerbahçe formasını giymiş ve toplam 41 gole imza atmıştır.

İlhan Mansız Survivor

İlhan Mansız: 10 Ağustos 1975 tarihinde Almanya’da doğan Mansız, Serhat Akın gibi eski milli futbolcudur. Milli takımımızın dünya üçüncüsü olduğu 2002 yılında 3 gol atan Mansız, özellikle çeyrek finalde Senegal milli takımına uzatmalarda attığı golle tarihe geçmiştir.

Tarık Mengüç Survivor

Tarık Mengüç: 17 Ocak 1969 yılında İstanbul’da doğmuş, söz yazarı ve şarkıcıdır. Aslen çingene olan Mengüç, kendi kültürünü sergileyen şarkılarıyla bilinmektedir. 2004 yılında piyasa çıkartılan Şakşuka isimli albümünde söylediği ve albümüyle aynı ismi taşıyan şarkısıyla büyük bir çıkış yapmıştır. Denizli Orduevi ve İzmir Ege Ordu Komutanlığı’nda askerliğini yapan Tarık Mengüç, müzik hayatına başlamadan önce seramik, mobilya tasarımı, cilacılık, düğün salonlarında şarkı söylemek ve çakmakçılık gibi işler yapmıştır. Mengüç’ün ilk bestesi ise Nazar Değmesin adlı parçasıdır. Seda Sayan, Sibel Can, Çılgın Sedat, Davut Güloğlu, Ayça Tekindor ve Betül Çağlar gibi birçok sanatçıya bestelerini veren Mengüç, kendisini sanatsal şarkılar yapan bir sanatçı olarak tanımlıyor.

İlginizi çekebilir: Tarık Mengüç Kimdir?

Seda Demir Survivor

Seda Demir: Fuarlarda hosteslik yapan, çevresinin teşvik etmesiyle ajansa kayıt olan ve birçok deneme çekimlerine katılan Seda Demir, 8 Mart 1983 tarihinde doğmuştur. İlk kez İş Bankası’nın reklamında oynayan Demir, daha sonra farklı reklamlarda da rol almıştır. Yaprak Dökümü dizisinde Sedef karakteriyle ilk dizi tecrübesini yaşamış ve 2011’de Yıldız Masalı adlı dizide de Sude karakterini canlandırmıştır. Kısa bir müddet ekranlara ara verdikten sonra İntikam dizisiyle (2013) tekrar ekranlara dönüş yapmıştır. Beyaz Karanfil (2014) adlı dizide Elif rolünü alan Seda Demir, son olarak 2015 yılında Evlenmeden Olmaz adlı sinema filminde Ayşe karakterini canlandırmıştır.

İlginizi çekebilir: Seda Demir Kimdir?

Adem Kılıççı Survivor

Adem Kılıççı: İstanbul Fenerbahçe Boks şubesine üye olan yarışmacı, 18 Nisan 1986 tarihinde Ağrı’da dünyaya gelmiştir. 2014 yılında düzenlenen (Antalya) Dünya Boks Şampiyonası’nda ikiciliği vardır. 2007 yılında Chicago (ABD) Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda üçüncü olan Kılıççı, 2008’de düzenlenen Yaz Olimpiyatlarında dereceye girememiştir. 2014-2015 yılında ise AIBA (Dünya Boks Federasyonu) tarafından düzenlenen Profesyonel Boks Ligi’nde (APB) Dünya Şampiyonu olmuş ve Rio Olimpiyatları’na katılmaya hak kazanmıştır.

İlginiziç çekebilir: Adem Kılıççı Kimdir?

Berna Öztürk Survivor

Berna Öztürk: Tarkan’ın eski sevgilisi Bilge Öztürk’ün kardeşi olan Berna Öztürk, 28 Mart 1983 tarihinde doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü okuyan DJ Berna, 16 yaşından beri modellik ve mankenlik yapmaktadır. Tiyatro ve dizilerde de zaman zaman rol alan yarışmacı, uzun bir süredir DJ’lik yapıyor ve en sevdiği hobiler resim yapmak, davul çalmak. Başarılı bir DJ olan Öztürk’ün su sporlarına olan ilgisi de hat safhada. DJ olmasının dışında kite board eğitmenliği de yapan Berna Öztürk, Seda Çelenk ve Salih Alexander’ın işlettiği kite board akademisinde ablasıyla birlikte hem eğitmenlik yapıyor hem de yarışmalara hazırlanıyor.

İlginizi çekebilir: Survivor 2017 Berna Öztürk Kimdir? Biyografisi

Çılgın Sedat Survivor

Çılgın Sedat: Tam adı Sedat Kapurtu olan Çılgın Sedat, 1973 İstanbul doğumludur. Küçük yaşlarında futbola ve müziğe merak salmış, hem müzik hem de futbol hayatını birlikte sürdürmüştür. Birçok enstrüman çalabilen Sedat, müzik sektörü dışında futbolda da profesyonelliğe kadar yükselmiştir. Zeytinburnu Sporun futbolcusu olarak bir süre oynadıktan sonra 2011 yılında futbola veda etmiştir. Müzik ve futbol dışında dövüş sporlarıyla da yakından ilgilenen sanatçı, tekvando, kickboks ve karate eğitimi almıştır. İnsanın kendini her alanda geliştirmesi gerektiğini savunan Çılgın Sedat, çıkardığı müzik albümlerinin yanı sıra farklı TV programlarında da yer almıştır. Sinema ve dizi filmlerde de rol alan Sedat, 2015 yılında yayımlanan Ben Bilmem Eşim Bilir adlı yarışma programına eşiyle birlikte katılmıştır. Tüm bu uğraşların dışında ticarete de atılan Çılgın Sedat, bu anlamda Club Çılgın adlı gece kulübü açtı, fakat şanssız bir şekilde mekanında yangın çıktıktan sonra kulüp işini bırakmak durumunda kaldı.

İlginizi çekebilir: Çılgın Sedat Kimdir?

İlgili yazılar

Yorumlar - Yorum yapmak için tiklayin

YORUM BIRAKIN