Kimdir

2017 Survivor Anıl Karakurt Kimdir?

2017 Survivor Anıl Karakurt Kimdir?

Acun Medya tarafından hazırlanan ve Tv8 ekranlarında seyircisiyle buluşan Survivor 2017 başladı. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında oyunları kazanabilmek için zorlu mücadeleler devam ederken, Survivor yarışmacılarına ve izleyicilere Acun Ilıcalı tarafından bir sürpriz yapıldı. Ada konseyi toplandığı sırada ünlüler ve gönüller takımlarına katılması için dört yarışmacı adayı belirlendi. Dört yarışmacı adayı da kendilerinden bahsederek, onlara oy verecek olan kişilerin neden oy vermeleri gerektiğini açıkladı. Bu dört aday arasından üç kişi halkın SMS oyları sonucunda belirlendi. SMS oylarıyla Survivor’a katılmaya hak kazanan yarışmacılar, katılmak istedikleri takımı kendileri seçti. Halk oylamasında ikinci sırayı alarak yarışmacı olma hakkı kazanan isim Anıl Karakurt oldu. Peki, 2017 Survior yarışmacısı Anıl Karakurt kimdir?

Anıl Karakurt Kimdir

Anıl Karakurt’un Yaşamı ve Survivor Hakkındaki Düşünceleri

Sivil havacılık alanında kargo taşıma uzmanı olarak çalışan Anıl Karakurt, işi gereği Asya’dan Afrika’ya dünyanın birçok bölgesinde görev aldı. Aslen Ordulu olan Anıl Karakurt, uçak seferleri dışında kalan vakitlerini İstanbul’da geçiriyor. Mutlu bir evliliğe sahip olan yarışmacının hobileri arasında yüzme, koşu, gezi ve dağcılık gibi doğa sporları bulunuyor. Sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflarda adrenalin ve doğa tutkusu ön plana çıkıyor. Gezilerinin birçoğunu eşiyle birlikte yapmayı tercih ediyor.

Dünyanın birçok bölgesine seyahat ettiğinden dolayı farklı kültürlerle tanışma imkanı bulan Anıl, Survivor’da kendi iç dünyasını yarışmaya yansıtarak zorlu mücadelelere ortak olma amacı taşıyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan trajik uçak kazasında arkadaşlarını kaybettiği açıklayan yarışmacı, bu üzücü durumdan dolayı enerjisinin düşük olduğunu ve özür dilediğini belirtti. Yarışmaya katılma nedenini ise, kendisini tüm Türkiye’ye tanıtmak istemesi şeklinde açıkladı.

Acun Ilıcalı tarafından sonuçlar açıklandığında durum değerlendirmesi yapan Anıl Karakurt; kaderinde yazılan her şeyin yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladığını ve her şeyin gönüllülere göre olması dilediğini söyledi. Ayrıca, Survivor’da bütün kartlarını açık oynayacağını, elinden gelen her şeyi yaparak sonuna kadar savaşacağını açıkladı. Survivor’da en büyük korkusunun oyunlar sırasında yaşayabileceği muhtemel bir sakatlık olduğunu dile getiren Anıl Karakurt, bazı insanların başkasını sırtında taşıdığını, bazılarının ise sırtında taşımak istemeyeceğini söyleyerek herkese başarılar diledi.

İlginizi çekebilir: 2017 Survivor Yarışmacıları Kimlerdir? Survivor Gönüllüler ve Ünlüler Takımı

İlgili yazılar

Yorumlar - Yorum yapmak için tiklayin

YORUM BIRAKIN